Er I klar til det digitale Danmark?

Thomas Wong

Thomas Wong

Audit & Advice Business Manager

October 17, 2013 at 10:48

Vil I gerne kommunikere med det offentlige efter den 1. november? Så skal det foregå digitalt, og fortrolige oplysninger skal sendes krypteret. Kan I det?

 

Hvem passer den digitale postkasse?

Efter den 1. november 2013 skal al kommunikation mellem virksomheder og det offentlige foregå digitalt. Alle virksomheder skal have aktiveret deres digitale postkasse på virk.dk og have en mail-løsning, der kan sende e-mails i krypteret form. Sådan er det langt fra i dag, og det betyder også, at virksomhedens medarbejdere fremover skal administrere den digitale postkasse hos Virk.dk, og sikre at vigtig information om skat, moms, sygedagpenge og straffeattester mv. ikke bliver glemt.

 

Automatisk håndtering af e-mails

Med Symantecs Email Security.cloud-løsning eller Messaging Gateway kan I springe denne logistiske udfordring over. Med disse løsninger kan jeres virksomhed automatisk håndtere e-mails sendt via Digital Post og sørge for, at de ender hos de rette modtagere i jeres virksomhed. Løsningen kan også bruges, hvis jeres virksomhed skal sende og modtage mail fra andre steder end det offentlige.

 

Få løsningen her

Hvis I i dag allerede bruger Symantec-løsninger og enten har Email Security.cloud, Symantec Messaging Gateway eller Symantec Protection Suite, så er her en oplagt mulighed for at undgå at bruge tid på unødig administration..