Verkkosivujen tietosuojakäytäntö

Kunnioitamme verkkosivuillamme www.nixu.com vierailevien käyttäjien yksityisyyden suojaa. Käsittelemme verkkosivujemme kautta syöttämiäsi tietoja luottamuksellisesti henkilötietolain (523/1999) mukaisesti. 

Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa, kuinka käytämme ja käsittelemme sinusta verkkosivujemme käyttäjänä keräämiämme tietoja. Käyttämällä verkkosivujamme hyväksyt tällä sivulla kuvatut tietosuoja- ja evästekäytännöt. Sivuston käyttäjänä annat suostumuksesi evästeiden tallentamiseen sallimalla evästeet selaimen asetuksissa. 

Tämä tietosuojakäytäntö on laadittu 02/02/2015 ja päivitetty viimeksi 26/10/2015. Pidätämme oikeuden päivittää ja muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä.

Mitä tietoja keräämme?

Vieraillessasi verkkosivuillamme keräämme sinusta anonyymisti verkkosivujen käyttöön ja käyttökokemukseen liittyviä tietoja, kuten IP-osoitteesi, tietoja selaimesi ja käyttöjärjestelmäsi asetuksista ja sivujen käyttötavoista. Käytämme keräämiämme tietoja verkkosivujemme kehittämiseen ja parantamiseen. 

Keräämme verkkosivujemme kautta ainoastaan henkilötietoja, jotka vapaaehtoisesti lähetät meille. Täyttäessäsi yhteydenottolomakkeen verkkosivujemme kautta sinulta kysytään nimeä ja sähköpostiosoitetta. Voit halutessasi täyttää myös puhelinnumerosi ja lisätietoja yhteydenottopyyntöön liittyen. Kysymme sähköpostiosoitettasi tai muita tarkoituksenmukaisia henkilötietoja myös ladatessasi julkaisuja verkkosivuiltamme tai ilmoittautuessasi esimerkiksi meidän tai kumppaneidemme järjestämiin tapahtumiin.

Mikäli olet selaimessasi sallinut evästeet, IP-osoitteesi voidaan yhdistää verkkosivuillamme syöttämiisi tietoihin asiakasviestinnän parantamiseksi. 

Kuinka käytämme tietojasi?

  • Yhteydenottopyyntöjen käsittelyyn ja niihin vastaamiseen
  • Esittääksemme verkkosivujemme sisältöä käyttämällesi laitteelle parhaiten soveltuvalla tavalla
  • Verkkosivujemme käytön seurantaan sekä käyttökokemuksen ja toiminnallisuuden parantamiseen
  • Myynninedistämis- ja markkinointikampanjoiden tehokkuuden seuraamiseen
  • Lain sallimissa puitteissa palveluidemme markkinointiin ja tarjotaksemme sinulle tuotteita ja palveluja
  • Asiakasviestinnän parantamiseksi ja potentiaalisten asiakkaiden tunnistamiseksi

Luovutammeko tietoja eteenpäin?

Emme luovuta henkilötietojasi Nixu Oyj:n tai sen tytäryhtiöiden ulkopuolelle ja käytämme tietojasi ainoastaan tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Tietojen käyttöoikeus on vain palveluksessamme olevilla henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja työtehtäviensä suorittamiseksi. Tietojasi ei luovuteta muille organisaatioille kaupallisiin tarkoituksiin. 

Poikkeuksena edelliseen, tietojasi voidaan siirtää henkilötietolain puitteissa meille palveluja tuottaville yrityksille myös EU:n ja ETA:n ulkopuolelle. Kolmansilla osapuolilla ei ole lupaa käyttää tietoja omiin tarkoituksiinsa, ja heidän tulee olla sitoutuneita varmistamaan riittävä tietosuojan tason toteutuminen. 

Miten voit vaikuttaa tietojen keräämiseen?

Sinulla on oikeus tarkastaa mitä tietoja sinusta säilytämme ja tehdä tietoihin korjauksia ja muutoksia ja halutessasi pyytää tietojen poistamista. Sinulla on myös oikeus kieltää tietojesi käyttö suoramarkkinointiin.

  • Pyynnöt edellä mainittuihin liittyen voi toimittaa joko sähköpostitse nixu.marketing [at] nixu.com tai postitse osoitteeseen Nixu Oyj / Tietosuoja, PL 39, FI-02151 Espoo
  • Jos et halua syöttää yhteystietojasi verkkosivujemme kautta, voit lähettää yhteydenottopyyntösi myös sähköpostitse nixu.sales [at] nixu.com tai puhelimitse +358 40 704 0808 (Valtteri Peltomäki, kaupallinen johtaja)

​Jos et halua verkkosivujemme tallentavan evästetiedostoja, se on mahdollista kieltää selaimen asetuksissa sivustokohtaisesti tai kokonaan. Voit myös poistaa selaimesi tallentamat evästetiedostot milloin tahansa. Esimerkiksi:

On kuitenkin huomioitava, että evästetiedostojen kieltäminen voi vaikuttaa sivuston toiminnallisuuteen. 

Evästeiden käyttö

Cookie- eli evästetiedosto on tietokoneelle tallennettava pieni tekstitiedosto. Käytämme verkkosivuillamme evästetiedostoja ensisijaisesti parantaaksemme sivuston käyttökokemusta ja toiminnallisuutta sekä arvioidaksemme, miten sivuilla olevaa sisältöä käytetään. Verkkosivuillamme käyttämämme evästeet eivät kerää henkilötietoja.

Käytämme verkkosivuillamme kolmansien osapuolien sivustoanalytiikka- ja markkinointijärjestelmiä, kuten Google Analytics ja Pardot. Järjestelmät keräävät sivustolla kävijöistä tiettyjä tietoja evästetiedostojen avulla, jotta sivuston käyttöä voidaan arvioida ja parantaa. Näitä tietoja ovat esimerkiksi mitä kautta käyttäjä on löytänyt sivustolle ja miten hän toimii sivustolla. Järjestelmien tarjoajat välittävät ja säilyttävät kerätyt tiedot palvelimillaan.

Google Analytics voi luovuttaa tietoja myös kolmansille osapuolille mikäli se käyttää kolmansia osapuolia kerätyn tiedon käsittelijöinä tai mikäli laki vaatii tietojen luovuttamista. Google ilmoittaa, että se tallentaa vain ei-yksilöiviä tietoja eli se ei yhdistä kerättyjä tietoja yksittäiseen henkilöön. Google Analytics käyttää enimmäkseen ensimmäisen osapuolen evästeitä sivustoanalytiikkapalvelun tuottamiseksi.

Pardot on järjestelmä, jonka avulla voimme automatisoida markkinointitoimenpiteitämme ja kohdistaa niitä potentiaalisille asiakkaille. Pardot käyttää ensimmäisen osapuolen evästeitä, joiden avulla saamme enemmän näkyvyyttä käyttäjien toimintaan verkkosivuillamme. Emme käytä evästeitä käyttäjien toiminnan seuraamiseen muilla kuin omilla verkkosivuillamme. Emme myöskään kerää tietoja, joista henkilöllisyytesi voi selvitä ja yhdistä niitä IP-osoitteeseesi, ellet vapaaehtoisesti lähetä meille näitä tietoja. Pardot on sitoutunut noudattamaan EU:n komission hyväksymiä mallisopimuslausekkeita, jotka takaavat riittävän tietosuojan tason myös EU:n ulkopuolella.

Mihin voit ottaa yhteyttä?

Tietosuojaan ja evästeiden käyttöön liittyvissä tiedusteluissa pyydämme sinua ottamaan yhteyttä joko sähköpostitse nixu.marketing[a]nixu.com tai postitse Nixu Oyj / Tietosuoja, PL 39, FI-02151 Espoo.