Nixu Benelux

Nixu Benelux is een 100% dochter van het beursgenoteerde Nixu Corporation.
 
Nixu biedt alle mogelijke dienstverlening op het gebied van cybersecurity en is onafhankelijk van soft- en hardware vendors. 
 
Met cybersecurity consultants uit meer dan 12 verschillende landen helpt Nixu organisaties in Europa en ver daarbuiten om processen, procedures en systemen zo optimaal mogelijk te beveiligen. Of het nu gaat om Advanced Pentesting, IAM, Secure Software Development, Forensics, Risk Management, Auditing, Compliance of bijvoorbeeld het opzetten of beheren van een SOC. 
 
Nixu werkt o.a. voor banken en verzekeraars, industriële bedrijven, E-commerce organisaties, industriële ondernemingen, overheid en defensie. Nixu helpt daarnaast met het ontwikkelen van nieuwe internationale standaarden zoals bijvoorbeeld 5G.
 
Wilt u weten wat Nixu voor uw organisatie kan betekenen?
Stuur een email naar patrick.vandervalk[at]nixu.com
 
 

Management Benelux

Patrick Van der Valk
 
Patrick van der Valk
Head of Benelux market
 
Patrick is een ervaren manager en ondernemer en eindverantwoordelijk voor Nixu Benelux. Hij was o.a. General Manager van CleanPort, CSOO bij Avira GmbH en als Board member betrokken bij Web of Trust. 
Email: patrick.vandervalk[at]nixu.com
  
 
 

Martin Knobloch

 
Hero de Haan
Sales and Business Development Manager

Hero werkt sinds 2003 in de cybersecurity en heeft verschillende ondernemende Sales en BD-rollen gehad bij Outpost24, AppSense en Comsec. Hij is in staat om met een holistische blik oplossingen te vinden en hij is niet bang om de klantvraag te challengen. Binnen Nixu is hij medeverantwoordelijk voor de groei van de Benelux organisatie.
Email: hero.dehaan[at]nixu.com

 
 
Mattijs van Ommeren
 
Mattijs van Ommeren
Principal Consultant
 
Mattijs is een expert op het gebied van het vinden en oplossen van vulnerabilities in architectuur, netwerken, systemen en producten. Daarnaast heeft hij veel ervaring met Industrial Control Systems and SCADA. Mattijs publiceert geregeld over vulnerabilities in verschillende media.
Email: mattijs.vanommeren[at]nixu.com 
 
 
 
 
André Koot

André Koot
Principal Consultant
 
André heeft een passie voor Information Security en is een expert op het gebied van Identity & Access management. Hij is analytisch en pragmatisch in zijn werkwijze en weet om te gaan met complexe problemen. 
André deelt zijn opgedane kennis graag met de cybersecurity community via publicaties, whitepapers en social media of als spreker op events en congressen.
Email: andre.koot[at]nixu.com
 
 
 

Join Nixu

Voor Nixu Benelux zijn we op zoek naar collega’s met een passie voor cybersecurity. We hechten veel waarde aan het delen van kennis met collega’s binnen Nixu en met de rest van de cybersecurity community, innovatie van onze dienstverlening en het veiliger maken van onze digitale wereld.
 
Als ook jij een echte professional bent en graag werkt in een uitdagende internationale setting waarin je alle ruimte hebt om je binnen de cybersecurity verder te verbreden of te ontwikkelen als specialist, neem dan contact op met Patrick van der Valk via patrick.vandervalk(at)nixu.com
 

Contact informatie 

Hoofdkantoor:
Pietersbergweg 1
1105 BM Amsterdam
 
Bijkantoor:
The Hague Security Delta
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN Den Haag