SCADA-seminar: Sikring af industriel IT

Thomas Wong

Thomas Wong

Audit & Advice Business Manager

March 13, 2014 at 11:39

SCADA-seminar i Silkeborg

Sikring af industriel IT bliver mere og mere aktuelt, og langt de fleste industrielle virksomheder kender til vigtigheden af at opretholde størst mulig oppetid og driftsstabilitet i forhold til kunder og generel sikkerhed. Men det er langt fra alle virksomheder, der allerede har sikret deres SCADA-løsninger, og set fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt, er det en meget uholdbar situation.
 

Men hvad kan man som virksomhed gøre for at sikre sin SCADA-løsning, og hvordan kommer man i gang?

Lad os hjælpe jer med at komme videre, hvor end I er i processen. Vi har strikket et eksklusivt program sammen, som vi serverer den 7. april, hvor vi afholder et spændende seminar om SCADA i Silkeborg.

 

Kom til gratis Scada-seminar den 7.april 2014

Den eksklusive Gl. Skovridergaard lægger lokaler til vores Scada-seminar, som vi arrangerer i samarbejde med Check Point. Se den nednstående agenda.

 

Agenda

12.15 – 12.30 Velkomst

12.30 – 13.30 Frokost i Orangeriet

13.30 – 14.20 Oded Gonda VP i Check Point, Network Security Products “Protecting Industrial Control Systems and Critical Infrastructure”

14.30 – 15.20 Thomas Frederiksen, Aruba, “Wireless security within Industrial Network”

15.30 – 16.20 Ken Willén, IT Security Business Manager, Ezenta “Hvordan sikrer I produktionsnetværket, og hvordan kommer I i gang.”

16.20 – 16.30 Tak for i dag

 

SCADA-seminaret er for jer der:

Allerede benytter en Scada-løsning, men som gerne vil holdes opdateret på den tekniske udvikling
Overvejer hvordan en Scada-løsning vil kunne understøtte jeres forretning og gerne vil have et indblik i hvordan man kommer godt i gang
Overvejer hvordan jeres sikkerhedspolitik og risikovurdering skal understøttes bedst muligt af nye teknologier, og hvordan det vil betyde for jeres forretning

 

Det får du ud af seminaret

Et udførligt indblik i hvordan I kan sikre jeres SCADA-miljøer med de bedst mulige teknologier, på en særdeles costeffektiv måde. Samtidig vil I få mulighed for at tilmelde jer et efterfølgende Security CheckUp, som vil give jer et fuldstændigt overblik over sikkerheden i produktionsnetværket.

 

Hvor og hvornår

Tid: Den 7. april 2014, kl. 12.00 – 17.00

Sted: Gl. Skovridergaard, Marienlundsvej 36, 8600 Silkeborg

 

Hvordan tilmelder jeg mig SCADA-seminaret?

Bindende tilmelding kan ske ved at kontakte Lise Kristoffersen +45 2481 1112.

 

Hvad koster det?

Det er gratis at deltage, men skynd dig – der er et begrænset antal pladser. (Såfremt du efter tilmelding alligevel bliver forhindret skal afmelding ske til os, så vi har mulighed for at give pladsen til en anden. Ved udeblivelse uden forudgående afmelding, vil vi opkræve et ”no show” gebyr på kr. 500.)