Firewall og best practice

Thomas Wong

Thomas Wong

Audit & Advice Business Manager

February 25, 2014 at 11:34

Check Point Compliance Software Blade
Nu har du en enestående mulighed for at få en status på, hvordan din firewall er konfigureret i forhold til best practices fra producenten selv.
Check Point Compliance Blade giver dig mulighed for, at du på tværs af alle blades kan få en hurtig status på, hvordan din installation ser ud i forhold til best practice samt en kort forklaring af, hvor problemet er. (Dette bliver også mappet op imod f.eks. SOX, HIPAA, ISO 27001, etc.)


 

Nøgle-funktioner, som du får med Check Point Compliance Blade:

Real-time vurdering af hvorvidt reglerne bliver overholdt
Over 250 sikkerheds-best practice baseret på Check Point sikkerhedsekspertise
Dækker tusindvis af individuelle myndighedskrav
Genererer automatiserede rapporter
Overvåger konstant gateway-konfigurationen

 

Compliance Software Blade giver et samlet overblik

 

Check Points Compliance Software Blade er en integreret compliance-overvågningsløsning, som samler sikkerhedsekspertise, viden om IT-sikkerhed og best practice inden for området i en samlet løsning. Tusindvis af individuelle regler og anbefalinger er kørt sammen i dette stykke software, der gør det nemt og overskueligt at handle hurtigt og effektivt på usikkerhederne i systemet.
 

Ved hjælp af et overskueligt dashboard kan du følge med i, hvor svaghederne er i systemet, og hvor der kræves handling. Compliance Software Blade giver desuden IT-sikkerhedsledelsen mulighed for at synliggøre og sætte en dialog i gang om IT-sikkerhed og compliance inden for organisationen.
 

Ved du om din firewall er konfigureret, så den tager hensyn til best practice på området? Lad os sammen lægge en plan for hvordan, du får en højere score og dermed en større sikkerhed på hele din installation.