Helbredstjek til Endpoint-installationen

Thomas Wong

Thomas Wong

Audit & Advice Business Manager

February 25, 2014 at 11:21

Få et helbredstjek af jeres Endpoint-installation Sikkerhedsløsninger bliver aldrig stærkere end det svageste led, og fejlkonfigurationer kan blive kostbare og i sidste ende give forlænget nedetid, datatab eller det, der er meget værre. Få gennemgået jeres endpoint-installation af markedets skarpeste IT-sikkerhedsspecialister.
 

Udnytter I jeres løsning optimalt?

Vi giver jer et samlet overblik over jeres endpoint-sikkerhedsløsning – hvordan den anvendes, om klienter, servere og data på disse er sikret korrekt, og om I udnytter løsningen optimalt.

Med et Endpoint Helbredstjek kan Nixu rådgive jer om jeres nuværende løsning, om den udnyttes optimalt, og om den er implementeret korrekt i forhold til trusselsbilledet, nye teknologier og funktioner, som kan lette driften og øge sikkerheden i miljøet.
 

Det får I ved et Helbredstjek
 

Et Endpoint Helbredstjek fra os indeholder en gennemgang af følgende:

Licenser, software-versioner og eventuelle supportaftaler *
Infrastruktur, kapacitet, performance og eventuel fail-over
Sikkerhedsfunktioner i anvendelse (fx AV, FW, IPS, location awareness mv)
Sikkerhedspolitikker og regelsæt **
Alarmering og rapportering
Identificerede trusler inden for de sidste 90 dage
Dokumentation samt backup af konfiguration

Efter et Endpoint Helbredstjek udarbejder og præsenterer vi en rapport med observationer samt forslag til eventuelle ændringer og tiltag. I tilfælde af, at der er kritiske observationer, vil I blive orienteret med det samme.
 

Ja tak, jeg vil gerne bestille et Endpoint Helbredstjek
 

Kontakt os i dag for at bestille et Endpoint Helbredstjek. 

 

Nixu er IT-sikkerhed

 

Truslerne mod virksomheder og offentlige organisationer udvikler sig konstant. Samtidig er IT blevet forretningskritisk for mange virksomheder. Hackerangreb, vira, samt nedetid på kritiske driftssystemer, afspejler sig ofte direkte på bundlinjen.

Nixu leverer kompetent rådgivning og kundetilpassede løsninger - hver dag, døgnet rundt. Alt sammen services, som sikrer kunderne en stabil drift, samtidig med at truslerne minimeres.
 

- Og så det med småt ...

* Et end-point helbredscheck forudsætter remote eller onsite adgang til SEP manager, samt tilladelse til indhentning af relevante licens- og supportoplysninger.

** Nixu vurderer, udvælger og gennemgår 5-10 af de væsentligste politikker og regler.