Security Analysts, Finland

Note: This position will require native Finnish skills. Therefore, position description is only in Finnish and applications are preferred in Finnish.
 
Kiinnostaako sinua ura tietoturvallisuuden parissa? Nixun tietoturvavalvomossa toimit osana suurelle yleisölle näkymätöntä tiimiä, jonka tavoitteena on varmistaa tietojärjestelmien turvallisuus kaikissa olosuhteissa. Puolustamme monenlaisia kohteita, lukuisista erilaisista yritysverkoista automaatio- ja tehdasympäristöihin. Meillä on tarjolla loistava polku tietoturvan ammattilaiseksi, jossa tukenasi on koko Nixun Threat Intelligence -tiimi.

Mitä työ pitää sisällään?
Työtä meillä tehdään vuoroissa kellon ympäri viimeisen päälle olevilla välineillä. Sinun tehtäväsi on analysoida kyberhyökkäyksiä reaaliajassa ja torjua ne asiantuntijatiimin kanssa. Lisäksi saat automatisoida työtäsi sekä pääset ylläpitämään ja kehittämään niin järjestelmiä kuin operatiivista toimintaammekin. Työssäsi kommunikoit asiakkaille ja teet tiiviisti yhteistyötä Nixun muiden asiantuntijoiden kanssa. Sinä olet siis se, joka ensimmäisenä havaitsee tietoturvapoikkeamat ja tarttuu niihin!

Avaimet menestyksen tiellä
Etsimme henkilöä, jolla on vahvaa kiinnostusta ja osaamistakin tietoverkkojen ja järjestelmien turvallisuudesta. Oletamme, että suhtaudut intohimoisesti kyberturvallisuuteen ja jatkuvaan oppimiseen. Osaat kommunikoida asiakkaiden kanssa sujuvasti suomeksi ja englanniksi kirjallisesti sekä suullisesti. Olet vastuuntuntoinen, ja pystyt tilanteen vaatiessa reagoimaan ja tekemään päätöksiä nopeasti. Kuitenkin tärkeintä on se, mitä osaat, eikä se, mitä olet tähän mennessä tehnyt.

Tarjoamme sinulle haastavan tehtävän maineikkaassa tietoturvatalossa. Jatkuva osaamisen kehittäminen on meillä itsestäänselvyys. Näin ollen osallistuminen valmistajakohtaisiin työkalukoulutuksiin, sertifikaattien suorittaminen, CTF:t ja mahdollisuudet oppia Nixun huippuasiantuntijoilta ovat erinomaiset. Työsi on itsenäistä ja sinulla on loistavat puitteet oppia uusia asioita. Meillä saa ja pitääkin olla oma itsensä.

Kiinnostuitko?
Kokeile miten pitkälle pääset Nixun challengessa. Menestymisesi challengessamme on merkittävää. Vastaa siis huolellisesti!
 
HAE TEHTÄVÄÄ
Lisätietoja tehtävästä antaa Pietari Sarjakivi (+358400 329666) 4.8.2017 klo 12-16 tai 11.8.2017 klo 12-16,  tai email pietari.sarjakivi[at]nixu.com. 

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti hakija voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen. Tehtävä voi edellyttää henkilöturvallisuusselvityksen tekemistä turvallisuusselvityslain mukaisesti.

 

APPLY NOW

Nixu Corporation is a cybersecurity company. We work to improve our clients’ cybersecurity in solution areas of Corporate IT, Digital Business and Industrial Internet. Our clients trust Nixu in projects where developing, implementing or assessing of information security is a must. We ensur​e the confidentiality of our clients' data, business continuity and ease-of-access to digital services through planning and mitigation of cybersecurity risks.