Kaupankäynti Nixu Oyj:n osakkeilla alkaa tänään Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalla

Nixu Oyj Pörssitiedote 2.7.2018 klo 8.30

Kaupankäynti Nixu Oyj:n osakkeilla alkaa Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä pörssilistalla tänään 2.7.2018. Kaupankäynnin kohteeksi otettavien osakkeiden kokonaismäärä on 7 241 198 kappaletta. Yhtiö siirtyy pörssilistalle First North Finland -markkinapaikalta. Yhtiön kaupankäyntitunnus on NIXU ja ISIN-tunnus on FI0009008387.

”Digitalisaatio ei tule onnistumaan ilman oikein toteutettua kyberturvaa ja iloksemme myös asiakkaamme ovat havainneet tämän. Nixun listautuessa First Northiin 2014 olimme pienehkö suomalainen konsulttiyhtiö. Vajaassa neljässä vuodessa olemme muuttuneet kansainväliseksi kyberturvan palveluyhtiöksi ja moninkertaistaneet kokoluokkamme. Tämä on kuitenkin vain alku, sillä digitalisoituvan liiketoiminnan kyberturvatarpeista on nähty vasta aamunkoitto. Nixulla on kaikki edellytykset jatkaa kasvutarinaamme ja olla halutuin eurooppalainen kumppani digitalisaation kyberturvan tekijänä. Sijoittuminen pörssin päälistalle lisää kansainvälisten, suurtenkin sijoittajien kiinnostusta, joka taas tarjoaa Nixulle laajenevat mahdollisuudet kasvurahoituksen hankkimiseen ja siten vahvan kasvun ylläpitämiseen. Totta kai myös kansainväliset asiakkaamme arvostavat lisääntyvää läpinäkyvyyttä ja laatuleimaa”, toteaa Nixu Oyj:n toimitusjohtaja Petri Kairinen.

Nixu Oyj  

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Petri Kairinen, Nixu Oyj
puhelin +358 40 832 1832, sähköposti: petri.kairinen@nixu.com

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.nixu.com/fi

Nixu lyhyesti:
Nixu tarjoaa kyberturvapalveluita, missiona pitää digitaalinen yhteiskunta toiminnassa. Intohimomme on auttaa organisaatioita hyödyntämään digitalisaatio turvallisesti. Tuotamme yhdessä asiakkaidemme kanssa käytännönläheisiä ratkaisuja liiketoiminnan jatkuvuuden, digitaalisten palvelujen helpon saatavuuden ja tietosuojan varmistamiseksi. Haluamme olla paras työpaikka yli 300 kyberturva-ammattilaisen tiimillemme, joka tekee työtä käytännönläheisten ratkaisujen löytämiseksi. Nixun juuret ovat Pohjois-Euroopassa ja nykyään sijaitsemme neljällä mantereella, palvellen asiakkaita ympäri maailman. Nixun osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin pörssilistalla.

www.nixu.com