Björn-Erik Karlsson johtamaan kyberturvayhtiö Nixun kasvua Ruotsissa

Nixu Oyj
Lehdistötiedote 9.4.2018 klo 10.00 EET        

Björn-Erik Karlsson johtamaan kyberturvayhtiö Nixun kasvua Ruotsissa

Kyberturvayhtiö Nixu on kasvattanut merkittävästi jalansijaansa Ruotsin markkinoilla vuodesta 2016. Yritysostojen kautta Nixu on saavuttanut aseman yhtenä Ruotsin suurimmista kyberturvayhtiöistä yhdistettyään voimansa kolmen ruotsalaisen tietoturva-alan toimijan; Europoint Networking AB:n, Safeside Solutions AB:n ja Bitsec AB:n kanssa.

Tulevaisuuden kasvun vahvistamiseksi Ruotsin kyberturvamarkkinoilla sekä saavuttaakseen aseman ruotsalaisten yritysten ykkösvaihtoehtona kyberturvapalveluissa, Nixu on nimittänyt Ruotsin markkina-alueen johtajaksi Björn-Erik Karlssonin.

Karlsson on kokenut johtaja, jolla on merkittävä asiantuntemus IT-alasta ja suurten asiantuntijaorganisaatioiden johtamisesta. Hänellä on laaja kokemus myös kasvuyritysten menestyksekkäästä johtamisesta tehostamalla toimintaa ja turvaamalla toimitukset muutosten ja haastavien hankkeiden, kuten yhtiökauppojen, aikana. Karlsson on aikaisemmin työskennellyt muun muassa Atealla ja Bisnodella.

”On hienoa saada Björn-Erik mukaan tiimiimme. Hänellä on vankka kokemus yritysjohdon eri tehtävistä ja integrointien läpiviennistä. Ennen kaikkea hän on ihmisjohtaja, jonka uskomme kehittävän edelleen Nixua parhaana työpaikkana kyberturva-ammattilaisille Ruotsissa”, sanoo Nixun toimitusjohtaja Petri Kairinen.

”Nixu on yli 300 hengen huipputiiminsä ansiosta merkittävä kyberturvallisuuden palveluyritys Pohjois-Euroopassa. Minusta on hienoa päästä mukaan Ruotsin tiimiin palvelemaan asiakkaitamme kyberturvallisuuden alalla, jotta he saavuttavat oikean turvatason nopeasti etenevästä digitalisoitumisesta ja jatkuvasti lisääntyvistä uhista huolimatta”, kommentoi Ruotsin uusi vetäjä Björn-Erik Karlsson.

Nixu Oyj


Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Petri Kairinen, Nixu Oyj
Puhelin +358 40 832 1832, sähköposti: petri.kairinen@nixu.com

Jakelu:
keskeiset tiedotusvälineet
www.nixu.com/fi

Nixusta lyhyesti:
Nixu tarjoaa kyberturvapalveluita, missiona pitää digitaalinen yhteiskunta toiminnassa. Intohimomme on auttaa organisaatioita hyödyntämään digitalisaatio turvallisesti. Tuotamme yhdessä asiakkaidemme kanssa käytännönläheisiä ratkaisuja liiketoiminnan jatkuvuuden, digitaalisten palvelujen helpon saatavuuden ja tietosuojan varmistamiseksi. Haluamme olla paras työpaikka yli 300 kyberturva-ammattilaisen tiimillemme, joka tekee työtä käytännönläheisten ratkaisujen löytämiseksi. Nixun juuret ovat Pohjois-Euroopassa ja nykyään sijaitsemme neljällä mantereella, palvellen asiakkaita ympäri maailman. Nixu Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq First North -markkinapaikalla.

www.nixu.com